Šiandien paskelbta: 122Viso skelbimų: 1549Šiandien yra kovo 29 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas SkelbiuPigiau.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook Prisijungti su Google+
Atgal
+37065633335Skambinti
PradžiaBuitinė technikaKita

Šaldymo ir šildymo įranga internetu

Paskelbta 2023 Liepos 4d., 08:39
 Šaldymo ir šildymo įranga internetu
ŠilumaMums siūlo tik patikimų gamintojų produktus, su kuriais mūsų kvalifikuoti darbuotojai dirba daugiau nei 15 metų. Tikslas – ne tik parduot prekę, bet ir ją sumontuoti. Visada padėsime išsirinkti Jums tinkantį produktą, pasiūlysime montavimą konkurencinga kaina.
Mūsų įmonė, santechnikos paslaugas teikianti nuo 2001 m. Savo kompetencijas esame sutelkę šiose srityse: šilumos siurblių oras-oras, oras-vanduo, kondicionierių, vėdinimo sistemų montavimas; katilinių įrengimas (kieto kuro, granulių, skysto kuro, dujinių); patalpų šildymo sistemų, nuotekų valymo įrenginių, kaminų įdėklų, vidaus bei lauko vandentiekio ir nuotekų sistemų montavimas bei aptarnavimas.
Esame subūrę patikimų, ilgametę patirtį turinčių, atestuotų specialistų komandą, todėl galime įgyvendinti visas Jūsų vizijas greitai, profesionaliai ir saugiai. Draugiškas bendradarbiavimas siekiant bendrų tikslų visada leis jaustis patikimose rankose. Savo klientams siūlome kvalifikuotą konsultaciją, kokybišką montavimą bei priimtinas paslaugų kainas.https://silumamums.lt/parduotuve/

Kontaktai

Paskelbė
Aivaras
Telefonas
+37065633335
Vietovė
Marijampolė
El. paštas
Svetainė
Skelbimo statistika Parodytas: 1887 k.
Peržiūrėtas: 173 k.